Тематичний малюнок на стіні ГУНП в Рівненській області створений на знак пам’яті про загиблих бійців спецпідрозділу «КОРД».

«Загибель п’ятьох бійців — це наш нестихаючий біль, — підкреслив очільник поліції області Олексій Камишанський. — Тож ми вирішили презентувати мурал саме сьогодні, символічно, у День Української Державності. Адже хлопці віддали свої життя у боротьбі за волю і свободу нашого народу».

«Герої серед нас, щодня, — сказав очільник Рівненської РОВА Віталій Коваль, який також завітав на відкриття. — Поліція сьогодні не лише в тилу, але і на передовій береже наш спокій та формує сектор безпеки».

Місцевий художник Костянтин Качановський, який працював над зображенням, зазначив, що саме ця робота є найбільшою і найскладнішою з усіх створених ним раніше у Рівному.

«Це не просто данина загиблим правоохоронцям. Це також свідчення сучасної історії, боротьба двох світів, у якому завжди перемагає світла сторона. А дитина на ньому — уособлення мирного майбутнього, за яке усі ми сьогодні боремось».

За інформацією поліції Рівненщини

Читайтн також: Як у Рівному вперше відзначали День Української державності (ВІДЕО)