Навчаються і вдень і вночі. Рівненщина готується до можливого наступу зі сторони Білорусі. Місцева тероборона не припиняє навчання поблизу кордонів. Особливо ретельно бійці відпрацьовують знищувати ворожу бронетехніку. Більше про це, дивіться далі у сюжеті.

Не хлібом-сіллю, а вогнем, кулями та снарядами готується Рівненщина зустріти ворога, якщо той ризикне перетнути державний кордон.

До можливого вторгнення зі сторони білорусі тероборона Рівненщини готується без перерв і вихідних. У ворожі танки, кажуть військові, стрілятимуть звідусіль. Гранатометів і снарядів тут вистачить, не лише аби знищити кілька білоруських армій, а й залишиться ще і на російську.

А це ще одне тренування рівненських тероборонців. Бійці з окопу мають знищити, або пошкодити бронемашину, після чого ліквідувати ворога, який йтиме слідом.

Юлія у підрозділі - медик. Але тренується разом з усіма. За потреби дівчина теж готова знищувати ворога.

Не лякаються вже і місцеві. Тут, у поліському прикордонні, вони звикли до регулярних навчань українських військових і разом з ними готові захищати свій рідний край. Якщо ворог таки ризикне ступити на їхню землю.

Рівненська бригада тероборони складається переважно із добровольців. Які до повномасштабного вторгнення рашистів навіть не служили в армії. Але це не біда, кажуть командири, оскільки головне в сучасній війні – мотивація, а вона у бійців просто колосальна. Тому ворогу, який прийде з Півночі, на Українському Поліссі жити буде не довго.

Читайте також:  Медики Рівненщини отримали 5 авто для роботи у віддалених селах