Рятувальники 2-го державного пожежно-рятувального загону з охорони Рівненської АЕС провели практичне заняття з персоналом управління інформації та зв’язків з громадськістю електростанції щодо застосування первинних засобів пожежогасіння для ліквідації малих осередків горіння.

Працівники УІтаЗГ відпрацювали на практиці гасіння умовної пожежі за допомогою порошкового та вуглекислотного вогнегасників. Також спробували експлуатувати пожежний кран-комплект.

Основна мета таких навчань це підвищення загальних пожежно-технічних знань працівників, навчання правилам пожежної безпеки з урахуванням пожежонебезпечних особливостей виробництва, краще ознайомлення з протипожежними заходами та діями в разі виникнення пожежі, а головне – напрацювання практичних навиків використання наявних первинних засобів пожежогасіння.

Також представники особового складу бійців ДПРЗ-2 провели екскурсію власноруч створеним музеєм раритетних експонатів пожежного та інженерного обладнання, спеціальної техніки та спорядження, що колись було на озброєнні у вогнеборців.

Читайте також: Рівнян та гостей міста запрошують на недільну екскурсію вулицями міста