Рівненський Верес повертається. Народна команда вже провела 2 тренування після довготривалої паузи. Клуб активно готується до нового сезону. Що змінилося за ці декілька місяців та які подальші плани - дивіться далі.

Гравці рівненського "Вереса" поступово збираються на тренування. Воно буде друге після повномасштабного вторгнення росії.

У розпорядженні тренерського штабу 21 футболіст разом з новачками. Під час літнього трансферного вікна структура команди змінилася.

Серед основних футболістів, які покинули клуб - це Сергій Петько, Роман Гончаренко, Микита Полюлях, Сергій Панасенко, Ігор Солдат та інші.

В команді залишиться і Михайло Сергійчук. Гравець на початку війни записався до спецназу, але зараз він тренується із командою, а клуб продовжив з ним контракт.

Перший збір триватиме два тижні. В цей час команда набиратиме фізичні кондиції та працюватиме з м'ячем, а також 13-го зіграє товариський матч проти молодіжки ФК «Львів» у Оржеві.

Юрій Вірт додає, що незабаром можна очікувати нових гравців у команді для підсилення. Задача "Вереса" на наступний сезон - зайняти місце не нижче 10-го в УПЛ.

 Читайте також: "Ефект Кисільової", або асфальтування дороги по-Квасилівськи (ВІДЕО)