Хотіли як краще, вийшло як завжди. В Квасилові почали ремонт вулиці, але так і не закінчили. Мешканці вулиці Берегова бідкаються, кажуть, стало гірше ніж було. Влада розводить руками, мовляв немає коштів. Павло Невесенко продовжить.

Староста Квасилова Віта Кисільова звітує про зустріч керівників Рівненської тергромади з представниками бізнесу населеного пункту. Розповідає, з початку року в Квасилові на 9 вулицях зробили поточний ремонт.

Особливо дякують комунальникам мешканці вулиці Берегова у Квасилові. Тепер їхня вулиця має зовсім інший вигляд розповідають місцеві. На одному відрізку вулиці грейдер розкидав каміння, втім асфальт так і не поклали. Заасфальтували лише шматок дороги на початку вулиці.

Староста Квасилова повідомила мешканцям, що на продовження асфальтування вулиці немає коштів. Люди прилеглих будинків кажуть, краще б взагалі не починали жодних робіт на вулиці.

Прилеглі вулиці до Берегової заасфальтували, втім невеликий відрізок біля кількох будинків та дитячого майданчика залишили недоробленим. Зупинились так би мовити на півдорозі.

Чому саме цю ділянку не заасфальтували місцеві пояснити не можуть. Запевняють, так вирішила староста Квасилова Віта Кисільова.

Упродовж декількох днів ми намагалися зв'язатися з старостою Квасилова, аби та прокоментувала ситуацію з ремонтом на вулиці Берегова. Втім на наші дзвінки Віта Кисільова не відповідала. Натомість мешканці повідомили, що подивитися на ремонт вулиці приїжджали начальник Рівненського ШЕУ Олександр Черуха та Секретар Рівнеради Віктор Шакирзян. Останній пообіцяв місцевим, що за два тижні проблему буде вирішено.

Читайте також: Троє рівнянок отримали звання "Мати-героїня"