Питні фонтанчики будуть встановлені в рамках проєкту «Час вживати воду». Проєкт реалізується завдяки підтримці Україно-швейцарського проєкту "Діємо для здоров‘я", партнером якого є Здолбунівська міська рада та ГО «ЗЕОН».

Для чого? Щоб жителі громади мали вільний доступ до питної води! ну і, звичайно, для популяризації дотримання питного режиму та цукрового балансу в харчуванні. Все - для покращення нашого з вами здоров’я.

На презентації проєкту були присутні представники ініціативної групи, партнери проєкту та регіональна координаторка проєкту "Діємо для здоров’я" Наталія Фесовець. Саме вона наголосила, що саме здолбунівський проєкт є цікавим, неординарним і неодноразово цитувався на всеукраїнському рівні.

Проєкт "Час вживати воду" реалізується за підтримки проєкту міжнародної технічної допомоги «Скорочення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань (НІЗ) в Україні», що фінансується Урядом Швейцарської Конфедерації через Швейцарську агенцію з розвитку та співробітництва Міністерства закордонних справ Швейцарії (SDС).

За інформацією Здолбунівської міської ради.

Читайте також: Вперше у Рівному провели тисячолітній поліський обряд "Водіння Куста"