Для тих, хто хоче удосконалити рівень української розмовної, ефективно використовувати державну мову в різних життєвих ситуаціях і сферах спілкування, пропонуємо курси вивчення української мови.

Цікаві завдання в дружному колі, музичні паузи, арт-терапевтичні хвилинки, майстер-класи, зустрічі із творчими людьми – і ви легко подолаєте мовний бар’єр, удосконалите українську в супроводі сучасних та креативних педагогів. Можливі заняття із вивчення української мови для дітей чи внуків.

 

Усіх охочих чекають на першу зустріч 31 травня о 14.30 у Рівненській спеціалізованій школі №15 (вул.Пушкіна, 17). У закладі є укриття.

Зареєструватися на курси або отримати детальнішу інформацію можна за телефоном 0971660936 (Мирослава).

Перше заняття буде тематичним - День дитинства, адже ми всі родом із Країни дитинства, а 1 червня - День захисту дітей.

 

Курси відбуваються за підтримки міського голови Олександра Третяка з ініціативи міського об’єднання «Просвіта» ім. Т.Шевченка.

 

Відгуки від гостей нашого міста та рівнян про перший цикл таких курсів, кожне заняття яких було тематичним і містило, окрім навчальної, мистецьку, здоров'язбережувальну чи народознавчу складові, дуже теплі та позитивні. Наприкінці курсів усі випускники отримують відповідні сертифікати.

Читайте також: У Рівному тимчасові переселенці "випили" 24 філіжанки мови