Джерело: Віталій Коваль
У Києві сьогодні, 17 травня, попрощались з першим Президентом України Леонідом Кравчуком. Він помер 10 травня у віці 88 років.

"Попрощалися… Рівненщина дала Україні першого Президента. Уродженець Великого Житина Леонід Кравчук три десятиліття тому розпочав становлення Великої Держави Україна. Сьогодні з Леонідом Кравчуком відійшла ціла епоха. Але залишилася вільна держава, яка знову відстоює свою Незалежність. Він запам’ятався як багатостороння розвинена особистість. Потужний інтелектуал із поліського краю, який щиро любив Україну. Дякуємо Макаровичу за все. Спочивайте з миром", - написав на власній сторінці у Фейсбук Віталій Коваль.

До слова, на церемонію прощання з першим Президентом України прийшло безліч людей, щоб ушанувати його пам'ять. Зокрема, були колишні та чинні високопосадовці. Серед них – Віталій Кличко, Олександр Мороз, Олександр Ткаченко. Також прийшли брати Суркіси.

Крім того, на церемонії прощання були присутні другий, третій, п'ятий, а також шостий президенти України. Леонід Кучма, Віктор Ющенко, Петро Порошенко та Володимир Зеленський прийшли, щоб вшанувати пам'ять Леоніда Макаровича.

Читайте також: Хто для України уродженець Рівненщини Леонід Кравчук? (ВІДЕО)