Дві дорожньо-транспортні пригоди, два різних місця, але один спільний фактор: керування автомобілем у стані сп'яніння

Учора, 15 травня,  близько 21-ї години, патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без травмованих на вулиці Басівкутській. На місці події інспектори встановили, що 32-річний водій транспортного засобу Renault не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечну швидкість руху, в результаті чого скоїв зіткнення з автомобілем Ford, який рухався в попутному напрямку.

Інша ДТП трапилась сьогодні, 16 травня, близько 10-ї години, на вулиці Соборній. 49-річний керманич транспортного засобу Jeep не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, перед початком руху не переконався, що це буде безпечно та скоїв зіткнення з припаркованим автомобілем Nissan.

В обох випадках інспектори виявили у ймовірних винуватців ДТП ознаки алкогольного сп'яніння. У водія транспортного засобу Renault результат огляду — 0.94 проміле. У керманича авто Jeep результат — 2.89 проміле.

На обох водіїв патрульні склали адміністративні матеріали: протокол за ст. 124 (Вчинення ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП.

Про це інформує Патрульна поліція Рівненської області

Читайте також: Нетверезий скутерист на Рівненщині намагався дати хабаря поліцейським (ФОТО)