Рівненська ОВА продовжує ефективну співпрацю з благодійною організацією «Німецький Гуманітарний фонд» (Deutsche Humanitare Stiftung). У її рамках начальник ОВА Віталій Коваль провів онлайн-бесіду із мером міста Рамштайн Ральфом Хехлером, кандидатом від Бундестаг торгово-промислової палати Флоріаном Біличем, членом Федерального Державного Парламенту Маркусем Кляйном та іншими.

"Обговорили розширення взаємодії на постійній основі. З представником Німецького гуманітарного фонду Уве Хансом ми зустрічаємося уже не вперше. Завдяки цій співпраці Рівненщина уже отримала 15 тонн ліків. Допомогу направила фармацевтична компанія InfectoPharm. Її представник теж був присутній на онлайн-зустрічі", - розповів Віталій Коваль.

InfectoPharm – одна з найбільших фармацевтичних компаній, яка бере участь у близько 30 стратегічних партнерствах по всьому світу. Під час зустрічі домовилися про продовження поставок ліків для Рівненщини та інших регіонів.

Також серед наступної гуманітарної допомоги будуть і продукти харчування. Крім того, Deutsche Humanitäre Stiftung планує взяти в опіку один з геріатричних закладів області.

 

Читайте також: Рівненщина отримала 1600 тонн борошна і гороху від Всесвітньої продовольчої програми при ООН (ФОТО)