12 травня рятувальники Рівненщини 9 разів виїжджали на ліквідацію пожеж. Фахівці встановлюють причини загорянь та розмір завданих збитків.

Найбільше викликів стосувались загорянь сухої трави та чагарників. Такі виклики були до місць пожеж у м. Корець, а також поблизу с. Нивецьк (Дубровицької ТГ, Сарненського району), та поблизу с. Заболоття (Вараської ТГ, Вараського району), а згодом і поблизу с. Новорічиця (Зарічненської ТГ, Вараського району).

У с. Антонівка Вараського району в приватному господарстві вогонь знищив стіг сіна вагою 2 тонни.

У с. Сновидовичі, Рокитнівської ТГ, Сарненського району в приватному господарстві вогнем знищено господарську будівлю (дерев’яна, крита шифером).

У с. Липки, вул. Незалежності, Гощанської ТГ, Рівненського району в приватному господарстві загорілася господарська дерев’яна будівля. Також вогнем пошкоджено 15 м.кв. покрівлі та перекриття сусідньої господарської будівлі.

Поблизу с. Здовбиця Рівненського району рятувальники ліквідували загоряння сміття на відкритій території на площі 250 м.кв.

У м. Дубровиця по вул. Гагаріна пожежа виникла у приватному господарстві. Вогонь знищив 16 м.кв. покрівлі та перекриття господарської будівлі (дерев’яна, крита шифером, розміром 4х4м). 

Про це інформує ГУ ДСНС у Рівненській області.

Читайте також: На Рівненщині нетверезий скутерист запропонував поліцейському хабара (ВІДЕО)