Більшість людей рятувались від війни, інші їхали до родичів у Польщу. Стали відомі нові подробиці жахливого ДТП на Дубенщині. 3 травня зіштовхнулись мікроавтобус, бензовоз та рейсовий автобус. Вантажівка з пальним вибухнула. Спалахнули й інші автомобілі. 26 людей загинули. Згоріли живцем. Врятувались ті пасажири автобуса, які сиділи позаду. Що вони пригадують, дивіться далі.

Жителька Чугуєва з жахом згадує ту моторошну ДТП, що трапилася ввечері 3 травня на Рівненщині. Їхала з Києва до сина в Польщу. Розповідає, на невеликій ділянці їхній пасажирський автобус обганяв водій іншого мікроавтобусу після чого трапився удар і загорілись три транспортних засоби. Потім усе неначе в тумані, розповідає Тетяна. Пам'ятає, що витягти людей з палаючого автобуса намагались очевидці.

У тій моторошній авараї загинуло 26 людей, ще 12 у лікарнях. На наступний день після ДТП очільник МВС України Денис Монастирський повідомив, що незабаром в державі відновлять роботу камер фіксації швидкості.

Серед 12 пацієнтів, що нині перебувають у лікарнях Рівненщини, є і 17 річний житель Ніжина - Вадим Скрипець. У грудні хлопець втратив батька, тікав від війни разом з мамою та друзями у Польщу. Внаслідок ДТП мама Вадима померла. Намагаючись її врятувати, хлопець отримав 60% опіків тіла. Нині потребує дороговартісного лікування. Ціна питання 50 тисяч гривень.

В умовах війни, коли на фронті гине чимало наших захисників, не слід забувати і про правила дорожнього руху, розповідають експерти. А представники поліції вкотре наголошують людське життя найдорожче, що у нас є. Просять водіїв не забувати про безпеку на дорогах.

До слова, поліцейські Рівненщини розшукали всіх родичів загиблих в автокатастрофі.

ДОПОМОГА ВАДИМУ СКРИПЦЮ:

ПриватБанк
4149 4998 0786 2394
Телицький Ігор Віталійович

Читайте також: 26 загиблих та 12 у лікарнях: деталі наймасштабнішої ДТП на Рівненщині (ВІДЕО)