26 людей загинули, 12 отримали травми. На Рівненщині сталось масштабне ДТП. Зіштовхнулись мікроавтобус, бензовоз та рейсовий автобус. Унаслідок удару вантажівка вибухнула, спалахнули й інші автівки. 26 людей згоріли живцем. Радник голови МВС Антон Геращенко, дану аварію назвав наймасштабнішою на дорозі за останнє десятиріччя.

3 травня, Траса Київ-Чоп, поблизу села Ситне. Летальна аварія сталася за участю мікроавтобуса, бензовоза та рейсового автобуса. Водій автомобіля “Mercedes-Benz Vito” пішов на обгін і врізався у вантажівку з пальним. Вона по інерції, на зустрічній смузі зіштовхнулась з рейсовим пасажирським автобусом.

На момент ДТП у салоні маршрутного автобуса, який прямував до Польщі, перебувало 34 пасажири та один водій.

 Серед загиблих водії мікроавтобуса та рейсового автобуса, разом з 24-ма пасажирами. В обласній прокуратурі відкрили кримінальне провадження. Нині проводяться слідчі дії.

На даний час до медзакладів доставлено 12 осіб, з них двоє неповнолітніх. У Рівненській обласній лікарні нині знаходяться двоє постраждалих - водій бензовоза та 17-річний хлопець. В останнього тяжкі опікові рани.

У Нацполіції повідомили, учасниками масштабної ДТП стали жителі Житомирської, Київської, Чернігівської, Харківської, Хмельницької та Одеської областей. Ще двоє пасажирів мали підсісти у Львові та Бродах. Більшість пасажирів тікали від війни, а дехто їхав навідати родичів.