За оперативними даними у січні – квітні 2022 року надходження податків до зведеного бюджету за платежами, що контролюються ГУ ДПС у Рівненській області, склали 3,9 млрд гривень.

Як повідомив керівник податкової служби області Владислав Грабовий, із зазначеної суми до державного бюджету надійшло 1,6 млрд гривень, до місцевих бюджетів – 2,3 млрд гривень.

Надходження до зведеного бюджету зросли порівняно з відповідним періодом 2021 року. Так, приріст складає 260,2 млн грн (+7 відс.).

Владислав Грабовий зазначив, що сьогодні, як ніколи, держава потребує наших податків - це, насамперед, безпека, оборона, перемога. Не кажучи вже про вкрай необхідну соціальну підтримку громадян, які залишилися без їжі, одягу та даху над головою. В таких умовах роль бізнесу є неоціненною в наближенні перемоги та полегшенні повоєнного відновлення України.

Фінансова стійкість громад є основою стійкості держави, тож малий та середній бізнес Рівненщини закликають відновлювати роботу, платити податки та давати країні ресурс для продовження оборони, повідомили у Рівненській ОВА.

Читайте також: У Рівному з`явилась ще одна міська рада (ВІДЕО)