Дистанційне місце роботи допомогла облаштувати Рокитнівська бібліотека

Освітянка Світлана донедавна проживала у Слов’янську Донецької області, працювала у дитячому садку музичним керівником. Має вже понад 20 років досвіду.

Проте війна все змінила – і плани, і бажання, і мрії. Швидкі збори, евакуаційний потяг - і жінка опинилася в Рокитному в родички.

Світлана розповідає, що її колеги теж повиїжджали. Хтось знайшов прихисток у Житомирі, інші - в Києві, Вінниці, Полтаві. Але усі мріють повернутися додому.

Освітянка у невідому подорож взяла лише валізу і документи.

Зазначає, що завдяки ініціативі Рокитнівської громади, яка обладнала комп’ютерні місця в бібліотеці, вона тепер має змогу працювати далі. Нині жінка продовжує писати освітянську документацію, займається самоосвітою та готує конспекти нових занять, сценарії свят, згадуючи слов’янських малюків.

Світлана додає, що разом із нею в бібліотеці користуються комп’ютерами і учні-переселенці, які також були змушені виїхати з гарячих точок.

"Ось так відбувається дистанційна робота і навчання по-рокитнівськи", - усміхнено підсумувала жінка та додала, що світ - не без добрих людей.

За інформацією Рівненської ОВА.

Читайте також: 21 релоковане підприємство запрацювало в Рівненській області