У Верховній Раді вимагають заборонити депутатам із ОПЗЖ заходити до Парламенту. Відповідну постанову зареєструвала депутатська група “Партія "За майбутнє" разом з колегами-депутатами. Чи вдасться втілити цю ініціативу в життя, дивіться далі у сюжеті.

Російські колаборанти мають бути вигнані з парламенту України. З відповідною заявою вуступив в ефірі телемарафону "Єдині новини" лідер політичної партії "За майбутнє" Ігор Палиця.

За словами лідера партії “За майбутнє”, Ігоря Палиці, ОПЗЖ мають взагалі зникнути з політичного майбутнього України. Незалежно від того, як вони переназвуть себе. Адже, як зауважив Ігор Палиця, Народні депутати фракції ОПЗЖ створили нову депутатську групу, яка отримала назву "Платформа за життя та мир".

Також в ефірі телемарафону Ігор Палиця прокоментував ситуацію з невизнаною республікою Придністров'я. І можливу загрозу російських орків з цієї території для України.

Нагадаємо, 19 березня РНБО припинили діяльність ОПЗЖ до закінчення воєнного стану, втім вже за місяць депутати перейменувалися та створили нове депутатське об'єднання. Ігор Палиця вчергове наголошує, колаборантам та Зрадникам України не місце в парламенті.

 Читайте також: Переселенці на Рівненщині зможуть отримати додаткові фінансову допомогу від ООН