Повна дерусифікація та декомунізація. У Рівному знесуть пам'ятники Олеко Дундичу та Михайлу Богомолову, а могили перепоховають. Відповідне рішення сьогодні одноголосно прийняли на засіданні міськвиконкому. Якою буде доля інших монументів радянської епохи у Рівному, знає Павло Невесенко.

Могила Олеко Дундича та постамент знаходяться в парку культури та відпочинку ім.Т.Шевченка. Її планують перенести на Дубенське кладовище. Олександр Третяк категоричний у питанні дерусифікації та декомунізації у Рівному. Заявляє, викорінимо, випалимо і викинемо геть все, що пов'язане з радянським союзом та росією.

Могила Михайла Богомолова та пам’ятник на ній розташовані у сквері Українських добровольців. Як і пам'ятник Олеку Дундичу - ці об`єкти є пам'ятками історії місцевого значення. Олександр Третяк, розповідає, оскільки ми правова держзава зносити радянські пам'ятники стели потрібно згідно чинного законодавства.

Опитані рівняни в переважній більшості підтримують таку ініціативу щодо радянських пам'ятників.

В майбутньому у Рівному знесуть, усе, що нагадує радянський союз та росію. Натомість зведуть місця шани новітнім українським героям.

Читайте також: Капітальне будівництво доріг на Рівненщині призупинили