Лісовідновлення у період війни. У 2022-му році на Рівненщині мають засадити понад двісті гектарів нових лісів на землях, де їх раніше не було. Зокрема, у Новоставському лісництві на ділянці у майже пів гектара, лісівники висадили понад тисячу сіянців ялини. Детальніше про це у наступному сюжеті.

Працівники Новоставського лісництва Костопільського лісгоспу демонструють як висаджують сіянці ялини.

Загалом під час весняної лісокультурної кампанії планується висадити майже 2 мільйони сіянців. Зараз цей план вже встигли виконати на 89%.

Війна внесла нові корективи у працю лісників. І тепер чимало продукції йде на потреби Збройних сил України Тероборони та прикордонників.

Доєднався до висадження нових лісів в рамках Президентської програми "Зелена країна" і народний депутат України. На його думку деревина є не лише стратегічним екологічним, а й економічним ресурсом.

Також колектив лісівників області вирішив підтримати гуманітарну ініціативу руху Ukraine For Heroes та перерахувати частину заробітку для виготовлення продуктових пакетів для мешканців, які через бойові дій залишились без засобів до існування.

Читайте також: Де у Рівному зафіксували найбільшу кількість іксодових кліщів?