Своїми протиправними діями він завдав торговельним закладам збитку на загальну суму понад сім тисяч гривень. Наразі поліцейські перевіряють його також на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів.

Сьогодні, 13 квітня, слідчі Рівненського районного управління поліції за погодження із прокуратурою повідомили 37-річному рівнянину про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частиною 4 статей 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) та 186 (грабіж, вчинений в ум овах воєнного стану) КК України.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що 15 березня цьогоріч із магазину Рівного на вулиці Пересопницькій зловмисник, скориставшись відсутністю сторонніх осіб, викрав із полиці магазину 65 плиток шоколаду на загальну суму 2050 гривень.

 

У цей же заклад повторно він навідався за два дні — 17 березня. Пересвідчившись, що поряд нікого немає, взяв 102 плитки шоколаду, металевий термос та пройшов повз касу, не сплативши за товар. Протиправні дії покупця викрила охоронниця закладу, однак законні її вимоги оплатити товар він проігнорував і, штовхнувши жінку, втік. Своїми умисними діями цього разу завдав збитків на суму 2867 гривень.

Потому "любитель шоколаду" заходив у цей же магазин іще двічі.

Проте солодощами чоловік не обмежився та через кілька днів викрав дві пари фірмового взуття із магазину в центрі Рівного загальною вартістю майже дві тисячі гривень.

Відомо, що потрапляє у поле зору поліцейських зловмисник не вперше: наразі на розгляді суду перебувають кримінальні провадження по обвинуваченню його у вчиненні майнових злочинів.

У рамках кримінального провадження вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також: Жителі Рівненщини попри заборону продовжують спалювати суху траву (ВІДЕО)