У поліції Рівненщини за період повномасштабних бойових дій опрацювали майже 40 тисяч звернень від громадян.

На спецлінію 102 щодоби надходить у середньому 500-600 повідомлень, що відповідає реєстрації за аналогічний період минулого року. Поліцейські територіальних підрозділів ГУНП, а також патрульні, опрацьовують та реагують на усі звернення громадян, яких на сьогодні — 38 614.

"Сьогодні, як ніколи, людям, які звертаються на спецлінію 102, потрібна підтримка, — зазначає начальниця відділу служби «102» УОАЗОР ГУНП в Рівненській області Лариса Зарічнюк. — Часто телефонують вимушено переселені громадяни із території, де велись активні бойові дії. Вони у відчаї: у них немає дому, майна, рідних. Дуже важко це чути, але намагаємось знайти слова підтримки та допомогти тим, хто втратив чи не все, що мав".

Крім того, поліцейські продовжують забезпечувати правопорядок у режимі 24/7. Спільно з нацгвардійцями, бійцями територіальної оборони, пенсіонерами ОВС та представниками громадських формувань у посиленому режимі патрулюють вулиці, здійснюють перевірку транспортних засобів на блок-постах та підозрілих осіб.

Нагадаємо, у поліції області діє також додатковий номер для повідомлень про події та правопорушення 096-131-33-23.

Читайте також: Безвісти зниклого військовослужбовця виявили в Горині