Захід у Радивилові відбувся 7 квітня - у день великого релігійного свята Благовіщення, об'єднавши в собі мистецький захід та благодійну акцію. Його ініціаторами стали активісти місцевої ГО "ІДЕЯ" спільно з відділом освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради.

Про це повідомили на сторінці Дубенської РДА.

На центральному майдані міста викладачі Радивилівської школи мистецтв організували благодійний концерт.

Як повідомляють у Радивилівській громаді, інструментальний сюжет складався із відомих українських мелодій, серед яких і вже легендарний на сьогодні "воєнний" хіт "Ой у лузі червона калина".

"Музика – потужна сила. Вона надихає, мотивує, об'єднує. Наш перформанс носив дещо стихійний характер, ми не мали сценарію. В організації допомагали всі небайдужі: викладачі музичної школи, міського Будинку культури. Головна мета – підняти патріотичний дух жителів нашої громади, привнести трохи позитивних емоцій людям, зокрема і тим, хто вимушено залишив свій дім через війну", – зазначає Софія Форемна, одна з ініціаторок заходу.

Під час дійства можна було скуштувати смачної випічки від місцевих господинь – Олесі Шикало та Вікторії Нідзельської. За бажанням, учасникам перформансу наносили грим у кольорах національної символіки, а дітям роздавали жовті та блакитні кульки 

Як повідомили у ГО "ІДЕЯ", за пів години, доки тривав перформанс, на потреби ЗСУ радивилівці зібрали близько 3 тис. грн.

Читайте також: Медалі та копки: у Рівному триває аукціон від футболістів та вболівальників (ВІДЕО)