Спорт на Рівненщині не стоїть осторонь. Вболівальники та футболісти організували благодійний аукціон на підтримку Збройних Сил України. Зібрані кошти підуть на необхідні для військових речі. Більше про це - у сюжеті.

 У Рівному стартував аукціон на підтримку військових від Народного Клубу "Верес". Серед вболівальників "червоно-чорних" є військові, які потребують допомоги.

Втім, військовим постійно потрібна підтримка. Необхідні речі є дороговартісними. Відтак, вболівальники та футболісти організували аукціон із трьома лотами.

Окрім гравців "Вереса" до аукціону доєдналися футболісти з інших команд. Одним із них є екс-гравець рівненського клубу Руслан Степанюк.

І ще один третій ЛОТ від Дмитра Нємчанінова, який до недавна теж був гравцем та незмінним лідером "Вереса".

Стартова ціна кожного з ЛОТів 4 тисячі гривень, а мінімальна ставка 500. Захисник "Вереса" Сергій Петько каже, що навіть у такий нелегкий час команда намагається допомогти військовим.

Команда та вболівальники допомагають коштами, участю в аукціонах, розвантажують та заповнюють гуманітарну допомогу та найголовніше боронять Батьківщину.

Торги будуть проводитися 9 квітня в групі "Вболівальники Верес Рівне" та на інстаграм сторінці клубного фан шопу "Veresplace". Крім того, в приміщенні фан-шопу плануються й інші благодійні акції.

 Читайте також: 15-річна гімнастка з Рівненщини виборола два світові титули (ФОТО)