Чим займаються депутати міської ради під час війни? Хто залишився в місті, а хто виїхав з міста. Наш Павло Невесенко продовжує цикл сюжетів про обранців. І сьогодні розповість про міську фракцію Батьківщина.

По квоті у міській раді партія "Батьківщина" має п'ять депутатів. Один з них Олександр Курсик розповідає він та його сім'я нині знаходяться у Рівному. Виїжджати за межі області та України не планують. За сумісництвом Олександр Працює заступником Малолюбашанської тергромади. Основний фронт робіт проводив там. А у понеділок його призвали до Збройних сил України.

Залишається на місці і однопартієць та тезка Олександра депутат Нестерук. Розповідає, як і більшість українців, нині працює в режимі 24/7.

У Рівному разом з сім'єю залишається і Олена Нездюр. Працює на будівельному підприємстві. Втім усі зусилля нині спрямовує на допомогу армії та тим, хто цього потребує.

Сергій Васильчук вважає, що афішувати, хто чим нині допомагає не варто. Додає, як і весь українській народ допомагає Україні зберегти свою територіальну цілісність.

Ніколи не задумувалась про те, аби покинути Україну Галина Кульчинська. Розповідає нині жінки допомагають Україні на всіх фронтах: від волонтерства до служби у Збройних силах України.

Також Галина Кульчинська не до кінця розуміє тих людей, які покидають Україну.

Читайте також: Позачергова сесія міськради у Рівному: як це було? (ВІДЕО)