Проголосували в експрес-режимі. У Рівному завершилось позачергове засідання міськради. На ньому обранці розглядали 4 питання. Всі вони стосувались розподілення коштів на потреби Рівненської громади під час військового стану. Павло Невесенко продовжить.

На позачергове засідання міськради зібралося 32 депутати з 42-ох. Частина з обранців відсутня через службу у ЗСУ та теробороні. Одноголосно проголосували за створення місцевого матеріального резерву Рівненської тергромади для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуації на 2022-2025 року. Щоправда з невеличкими правками. Ціна питання 5 мільйонів гривень.

500 тисяч гривень депутати передбачили для соціальної програми «Турбота». Мова, йде про людей, які загинули у воєнний час. Їхнім рідним збільшили матеріальну допомогу в два рази.

Також Також депутати дали дозвіл міськвиконкому на період воєнного стану приймати рішення щодо перерозподілу коштів з бюджету на необхідні потреби. Олександр Третяк пояснює чому це зробили.

Також Олександр Третяк рекомендує рівнянам провсяк випадок запастися водою. Бо як, на жаль показує практика міста, які окупанти нині обстрілують та бомбардують, одними з цілей є інфраструктура водоканалів.

Також міський голова Рівного наголосив нині Рівне та його мешканці повинні продовжувати активно допомагати містам України, які на сьогогодні ізольовані від світла, водопостачання, газу та немають зв'язку. Мешканцям таких населених пунктів нині вкрай необхідні продукти харчування.