5 мільйонів гривень закатав у дорогу, а ще 5 - собі в кишеню. На Рівненщині директор будкомпанії заробив на ремонті автошляху. Роботи виконали неякісно, тож керівнику фірми вже оголосили про підозру. Про яку дорогу йде мова та яка доля чекає на псевдомільйонера - далі.

Це дорога національного значення "Городище-Рівне-Старокстянинів". Її протяжність майже 3 сотні кіломтерів. Дорогу регулярно ремонтують, а іноді просто роблять вигляд, що ремонтують.

У Службі автомобільних доріг Рівненщини кажуть, що це непоодинока ситуація, але підрядник має обов'язково повернути вкрадені гроші.

Ще в 2020 році за рахунок банківської гарантії частину коштів вже вдалося повернути державі.

ТОВ «Білдерпоінт», яке і проводило ремонті роботи, вже неодноразово мало подібні скандали на Західній Україні. Зараз поліція Рівненщини проводить досудове розслідування.

За весь цей час дорогу встигли відремонтувати, але днями прокурори повідомили керівнику фірми про підозру. Найближчим часом йому оберуть запобіжний захід. За скоєне йому може загрожувати до 12 років за ґратами.

Читайте також: Назва від ящірки, мотор від Мерседесу, а колеса від МАЗу: у Старому Селі чоловік створив болотохід (ВІДЕО)