Це автомобіль, який долає неглибокі водойми, болота та лід. Його автор, майстер - самоук. Чоловік спроектував TRITON, створив його до дрібниць і думає про сертифікацію. Як виглядає та їздить всюдихід, дивіться далі.

Болотохід TRITON, випробовує водойми на рівненському Поліссі. Нещодавно майстер сконструював автомобіль. Тепер щодня тестує.

Автомобіль долає багнюку, лід та неглибокі рівчаки. Розвиває швидкість до 50 км за годину.

Всюдихід сконструйований з різних запчастин. Оснащений рамою, роздатною коробкою, кабіною від ГАЗ 66. Двигун від Мерседесу, а колеса від МАЗу.

Анатолій майстер - самоук. Спершу сам зробив квадроцикл і мріяв про щось грандіозніше. Створював TRITON у себе у майстерні, на станках, які теж сам удосконалював.

Допомагає ремонтувати автівки і односельчанам. Позашляховики, трактори та квадроцикли - популярний транспорт у Старому Селі, на Поліссі. Але аналогів болотоходу ще не було.

Місцеві мешканці про винахід односельчанина чули. Але бачили всюдихід ще не всі.

У скільки обійшлось виготовлення болотоходу - майстер тримає у таємниці. Наразі думає над його сертифікацією. Налагоджувати серійний випуск - це швидше мрія ніж реальність. Але зупинятись на досягнутому не збирається.

А ще готовий дарувати адреналін туристам, які виявлять бажання покататись болотами Полісся, на всюдиході TRITON.

Читайте також: На Рівненщині поліцейські цілодобово моніторять ситуацію із нелегальним видобутком бурштину