6-ти річна Ніка Ковальчук із Олександрії бореться із раком. Про гострий мієлобластний лейкоз батьки дізнались після того, як у малечі тривалий час трималась висока температура. Спочатку були підозри на ковід, однак діагноз, про який дізналось багатодітне подружжя, прозвучав, немов грім серед ясного неба. У якому нині стані Ніка та що потрібно дівчинці, аби побороти хворобу - дивіться далі у сюжеті.

6-ти річна Ніка Ковальчук з Олександрії нині перебуває в палаті онковідділення Рівненської обласної дитячої лікарні. У січні дівчинці раптово стало погано, розповідає її мама.

Медики діагностували у Ніки гострий мієлобласний лейкоз. Хвороба на четвертій стадії. Дитині призначили хіміотерапію, та стан дівчинки нестабільний.

Зараз батьки ще й активно підшуковують клініки закордоном. А поки дівчинка замість ігор з однолітками - звикає до умов життя в лікарняній палаті. Ускладнює ситуацію і те, що батьки не можуть бути поруч маленької Ніки під час лікування.

Засновниця благодійного фонду "Скарбниця Надії" Мар'яна Рева каже, різновид раку, який виявили у маленької Ніки непередбачуваний, а лікування потребує чималих коштів.

Для багатодітної родини вартість лікування від раку непосильна. Допомогти дівчинці впоратись з її не дитячим випробуванням ви можете за реквізитами які зараз бачите на своїх екранах. Тоді маленька Ніка стане на крок ближче до своєї мрії, як і всі діти, бути вдома з сім'єю - а не у лікарняній палаті.

Реквізити:
Монобанк: 5375 4141 3263 0186
Приватбанк: 5168 7573 9992 8011
Ковальчук Оксана - мама дівчинки

Читайте також: У Рівному батьки 6-річного хлопчика збирають кошти на лікування (ВІДЕО)