Нічийна дорога, якою користується усе Рівне. Знаходиться вона на перетині вулиць Івана Підкови та Михайла Старицького. Тут розміщений гаражний кооператив та декілька підприємств. А неподалік житлові будинки. Люди кажуть, через жахливу дорогу чи не щодня доводиться ремонтувати власні авто. Увесь шлях вкритий вибоїнами. Кому належить та хто відповідатиме за неякісне покриття, намагалась дізнатись Ольга Данілюк.

Не дорога, а кратери на місяці. Найглибша яма сягає тут сорока сантиметрів.

Упродовж двадцяти років містяни ремонту цієї дороги не бачили. А їздити автівкам тут доводиться часто. Оскільки це єдина дорога до гаражного кооперативу, який налічує 1600 гаражів.

На свій страх і ризик сюди заїжджають водії таксі.

Ремонтувати авто доводиться і Сергію, який цієї дорогою щодня їздить на роботу та завозить дітей в дитячий садок. Неодноразові скарги чоловіка, мешканців вулиці та керівника гаражного кооперативу, ремонту дороги не посприяли.

Ситуацію погіршує великогабаритний транспорт, який їздить цим шляхом. В управлінні ЖКГ кажуть, саме підприємства, які користуються цією дорогою мають і її утримувати.

Але на одному з підприємств, яке там розташоване, кажуть, дорога і не на їх балансі.

Втім, лише за заявою підприємства, кажуть в управлінні ЖКГ, дорогу зможуть відремонтувати. Нині ж радять мешканцям поруч розташованих будинків звернутися з письмовою заявою до директора Рівненського ШЕУ. Аби для початку хоч віднайти її власника. А ще сподіваються, що патрульні пришвидчать ці процеси. До поліції рівняни теж написали заяву. 

Читайте також: Касові апарати та захмарні тарифи: у Рівному протестували проти податкового тиску (ВІДЕО)