"Іноземці думають, що почалася війна". Так вони описують ситуацію на дорогах Рівненщини. Зокрема, мова йде про трасу міжнародного значення, що пролягає через Дубенський район до Луцька. Водії кажуть, покриття, ніби, на Місяці. Яке саме, дивіться далі.

Дорога, якщо її ще так можна назвати, у селі Новаукраїнка Дубеньского району одна з найпроблемніших в усій Рівненській області. Шлях вкритий глибокими вибоїнами, а подекуди вже й асфальт зліз.

Місячні пейзажі та небезпечні маневри – частина міжнародної траси М19 що з’єднує Волинь та Рівненщину. Тут насичений рух і 11 кілометрів, водії проїжджають за 20 хвилин.

Наче атракціон веселі гірки для водіїв. Місцеві кажуть, тут треба все капітально ремонтувати.

Ями час від часу підсипають – та це давно не рятує. Та й біда людям, які живуть вздовж траси. Від таких маневрів узбіччями й пройти страшно, аби ніхто не збив.

Та попри те, що це одна з найпроблемніших ділянок, в області вміють лише годувати обіцянками. Адже в пріоритеті поки інша, не менш жахлива дорога.

Та схоже люди будуть відпочивати лише у Львові та Буковелі. Адже на проблемному та інтенсивному відрізку траси від Дубна до Луцька. У рамках "Велике будівництво", про яке так люблять розповідати обласні чиновники, встановили лише вказівник та зробили частину дороги.

Вітання чиновникам, сподіваємося допоможе вирішити ситуацію. Та в службі автомобільних доріг кажуть, що підвели проєктанти, які за рік часу так і не спромоглися зробити проєктно-кошторисну документацію на цей відрізок траси.

Та, якщо зпроєктувати великий ремонт на цій трасі таки вдасться, за роботу тут візьмуться не раніше літа. Але вартість цих робіт сягне сотні мільйонів. А доти водії й далі стрибатимуть ямами. Адже іншої дороги немає.

Читайте також: "Сором Рівненській облдержадміністрації": у Верховній Раді обурені бездіяльністю (ВІДЕО)