У маленької рівнянки Єви Чобітько ще при народженні діагностували спастичний тетрапарез. З цією недугою дівчинка бореться вже п’ять років. Наразі батьки Єви збирають кошти на операцію у Польщі.

Прохання про допомогу усіх небайдужих опублікувала в себе на сторінці у Фейсбуці мама дівчинки Олена Чобітько.

Багато хто знає нашу особливу донечку Єву і її непросту історію боротьби з невтішним діагнозом спастичний тетрапарез вже п'ять років з самого народження. За плечима в нас багато реабілітацій, занять, операції на стопи, реанімації, постійне лікування супутніх діагнозів, які є наслідком ураження центральної нервової системи під час народження. Але ми віримо, що дійдемо до поставленої мети і наша донечка буде ходити!

Після чергових консультацій з ортопедами постало питання термінового втручання в кульшовий суглоб для виправленню вивиху стегнової кістки, так як подальша вертикалізація дитини призведе до повного знищення елементів суглобу та викривлення спини в майбутньому.

В Україні, на жаль, такі операції роблять з дуже тривалим подальшим гіпсуванням, яке може знівечити всі наші напрацювання за ці роки. Вартість операції значна і однакова що в нас, що закордоном, але методика лікування в Польщі відрізняється тим, що в подальшому це гіпсування буде в два рази меншим по терміну. Разом будуть прооперовані і стопи Єви, так звана ахілопластика. Без цієї операції Єву не можна активно реабілітовувати, а вона дуже активна дівчинка і хоче вже ставати на ніжки та ходити.

На квітень цього року Єві призначена операція в клініці міста Краків (Польща). Залишилось не так багато часу, щоб зібрати кошти.

Наразі сума збору становить 200 тисяч гривень.

Батьки благають про допомогу!

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ:

5168742725343325 (Приватбанк) - мама Чобітько Олена Вікторівна.

Читайте також: Малюку з Сарненщини, який бореться з раком крові, потрібна допомога