У рівнян виникла проблема з гаражем. Бо він один на двох. На вулиці Богоявленська, у Рівному чоловік придбав гараж, який ще у 2019 році вже був проданий. І навіть встиг оформити на нього право власності. А усе через зміну компаній, на балансі яких і перебували гаражі. Юристи кажуть, це один з видів шахрайства. Як вирішили цю ситуацію новий та уже старий власники та що у таких випадках робити рівнянам, дізнавалася Ольга Данілюк.

А саме гараж №9, що на вулиці Богоявленська 38. Ще у 2019 році договір купівлі-продажу на нього з компанією "АВАНТІ - БУД" уклав спільно із дружиною мешканець цього будинку Іван. Втім, право власності не оформлював.

Весною ж 2021 року власниками гаражів стала компанія "УКРАГРО-БАЛТ" ЛТД. А через декілька місяців чоловік дізнався, що його гараж уже не його.

З цим не погоджується Іван, оскільки, стверджує повісив його туди ще у 2019 році. Натомість уже новий власник гаража, каже, сам виявився заручником ситуації. Тому, що компанія не повідомила йому, що цей гараж уже хтось придбав до нього.

В свою чергу Іван наголошує, компанія знала, що цей гараж уже має власника.

Отримати коментар за номером телефону, який вказаний на сайті компанії "УКРАГРО-БАЛТ" ЛТД ми не змогли. Чоловік, який підняв слухавку, повідомив, що жодною інформацією про цей інцидент не володіє.

Проте адвокати відразу ж розуміють, що тут до чого.

Вберегтися від них покупцям можна спілкуючись з юристами перед здійсненням покупки. І насамперед ретельно перевіряти як власника, який щось продає, так і сам об`єкт покупки.

Однак у суді такі справи зазвичай розглядаються роками. І щоб цієї судової тяганини уникнути колишній власник гаража №9 на вулиці Богоявленська Іван Мандзюк, уклав договір купівлі-продажу уже з новою компанією на гараж №10. Щоб у підсумку не лишитися і без коштів і без гаража.

Читайте також: Замість гаражів багатоповерхівка: рівняни бояться, що під їх вікнами може вирости будинок