30 вересня - на сесії Рівненської міської ради прийняли рішення про капітальний ремонт музичної школи №1 імені Миколи Лисенка.

На ці потреби депутати виділили 4 мільйони 700 тисяч гривень. Замовником робіт є управління капітального будівництва Рівненської міської ради.

"Вся основна проблема в тому, що виконавець робіт допустив велику помилку, що не зібравши стопроцентно весь матеріал на покрівлю - зробив її демонтаж. Тобто ви розумієте, треба було до останнього гвіздка все зібрати. Знявши стару покрівлю, оперативно монтувати нову. " - зазначив начальник УКБ Володимир Ляшук у коментарі телеканалу "Рівне 1".

За словами виконроба фірми-підрядника, сніг який вкрив приміщення без даху - не несе ніякої небезпеки для споруди. 

"Те, що нас засипало снігом, це не несе шкоди. Даху немає, перекриття немає, лишили перекриття тільки між першим та другим поверхом, воно має бути, бо нам десь ходити треба, а не літати. Те, що сипле сніг на підлогу, це немає значення. Його не буде післязавтра. " - зазначив у коментарі телеканалу "Рівне 1" виконроб Олександр Белєнков.

На нараді, яка стосувалась питання ремонту музичної школи доручили начальнику управління капітального будівництва взяти об'єкт під пильний особистий контроль. В разі якщо і далі будуть допускатись подібні помилки, йому загрожує звільнення.

Читайте також: Збитки державі на понад 400 тисяч: головному лікарю одного з рівненських медзакладів обиратимуть запобіжний захід.