Фото - Поліція Львівської області
Слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 повідомили затриманому, 22-річному мешканцю Рівненської області, про підозру у вчиненні злочину. За скоєне йому загрожує покарання - до шести років позбавлення волі.

Як повідомляють правоохоронці, анонімне повідомлення про замінування потяга сполученням «Дніпро-Івано-Франківськ» надійшло у поліцію 8 січня близько 20.00.

На території Кіровоградської області правоохоронці, зокрема спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та співробітники інших служб, обстежили рухомий склад - жодних вибухонебезпечних або підозрілих предметів виявлено не було.

Проведеними заходами оперативники кримінальної поліції відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 встановили, що неправдиве повідомлення про замінування надав 22-річний мешканець Рівненської області та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Читайте також: У Вараському районі припинено роботу нелегальної АЗС.