25 мільйонів гривень на обладнання для діагностики та понад 14 на реконструкцію. У Березнівській центральній міській лікарні відкрили нове приймальне відділення. Чим оснащені нові кабінети та як перепланували приміщення - дивіться далі у сюжеті.

У Березнівській лікарні відкрили нове приймальне відділення. Працюватиме воно цілодобово. Відтепер має окремий заїзд для машин швидкої медичної допомоги, а також інфекційний бокс.

За словами головного лікаря, все було зроблено для того, аби тут пацієнти отримували швидку та якісну діагностику, а далі - були оперативно направлені до профільних відділень. Окрім капітального ремонту, встановили і нове обладнання на суму в 25 мільйонів гривень: цифровий рентген, комп'ютерний томограф та пересувний УЗД-апарат. Медичний персонал - задоволені новими умовами праці.

Реконструйоване приміщення площею 700 квадратних метрів пристосоване і до потреб людей з інвалідністю. Нині в приймальному відділенні діятиме і палата інтенсивної терапії. У ній 5 ліжок. Ремонт здійснили за кошти з державного, обласного, районного та місцевого бюджетів. Роботи обійшлись у майже 14 з половиною мільйонів гривень.

Наразі це вже четверте оновлене приймальне відділення в нашій області. Раніше подібні вже запрацювали в Сарненській, Рокитнівській та обласній клінічній лікарні.

Читайте також: Почати рік із загартовування: як рівняни моржували (ВІДЕО)