Прогулянка у парку може обернутися на трагедію. У Рівному з десяток відкритих каналізаційних люків помітили у місці громадського відпочинку. Про небезпечну знахідку на Грабнику повідомив рівненський священник. Чоловік, прогулюючись парком, виявив декілька люків без кришок, глибина деяких, за його словами, понад десять метрів. Відтак, чия це провина та хто за це відповідає - дивіться далі у сюжеті.

Цими вихідними пан Василь прогулювався парком на Грабнику у Рівному. Чоловік вигулював домашніх улюбленців. Каже, вже не вперше бачить по всій території скверу відкриті каналізаційні люки, ледь і сам не опинився у пастці.

Рівнянин додає, парком часто прогулюються діти, які можуть впасти у незакриті колодязі. Каже, ними ніхто не опікується вже років п'ять.

Таких люків у парку на Грабнику з десяток. Після розголосу в соцмережах на місце виїхали працівники міського об'єднання парків культури і відпочинку. Вони закривали колодязі, щоправда не люками, а бетонними плитами, які знашли в самому ж парку.

Очільник парків Рівного запевнив, ці люки перебувають не у них на балансі.

На чиєму балансі так звана конструкція, а саме вишка, та люки на території парку - ніхто у місті не знає. Бо ж, обдзвонивши усі можливі інстанції, керівництво перекидало відповідальність один на іншого. Чи довго пролежать бетонні плити на колодязях - теж не відомо. Вочевидь, місцевій владі варто звернути увагу на вищезгадану проблему, доки в парку на Грабнику не стався нещасний випадок. 

Читайте також: «Батько наш Бандера, Україна – мати»: у Рівному влаштовували смолоскипну ходу (ВІДЕО)