Фото ілюстративне
Рік тигра. Астрологи вже сміливо напрогнозували, що нас чекатиме у 2022 році. Тигра вважають символом змін і водночас невизначеності. Кого супроводжуватиме удача, а кому варто бути більш розсудливим - нашим журналістам розповіла астрологиня Ірина Кравець.

У 2022 році Овни будуть постійно кудись рухатися, їх чекатимуть хороші і погані несподіванки. А ось в коханні спіткатиме лише удача.

Оскільки це рік золоторогого тура, для Тільців 2022 буде вдалим і стабільним, вони досягатимуть успіху вдома та в операціях з нерухомістю.

Близнюки завжди активні і готові до змін. Тож протягом року з'являтиметься багато ідей, а ще вони будуть стояти перед вибором. Астрологи прогнозують Близнюкам перспективи щодо роботи.

Раки шукатимуть радість в дрібницях і тривогу також в дрібницях. Найбільш важливими для них залишаться близькі, дім та родина.

Для Левів цей рік буде вдалим для початку нового бізнесу, але слід звернути увагу і на свої стосунки. Можливі проблеми в сімейних взаєминах.

Діви будуть іти до своєї мети. В роботі та бізнесі їх супроводжуватиме стабільність. Хоча Діви не люблять ризикувати.

Тих, хто народився під знаком Терези, чекають перспективи в роботі і багато кохання. Проте, їм в 2022 році не варто продавати чи купувати нерухомість.

Скорпіонам варто остерігатися проблем в роботі та бізнесі, матеріальних втрат. А ось в коханні їм буде щастити.

Все що планують Стрільці протягом року потребуватиме корективів. Для них життя однією рукою щось забирає, а іншою віддає. Перспективи і надії будуть там, звідки Стрільці не очікують.

Козерогів в 2022 не чекає кардинальних змін. Щоправда, їм варто оберігатися суттєвих матеріальних втрат. Тому фінансові операції краще обдумувати.

Водолії будуть досягати чогось, а потім відмовлятися від того, що хочуть. Тому в 2022 році їм краще стерегтися своїх бажань.

Риби не хотітимуть жити в бурхливій воді. Будуть оберігати сімейне вогнище і не ризикувати в роботі. Їх чекає чимало творчих періодів.

Дослухатися до зірок чи покладатися лише на себе - справа кожного. Головне вірити у те, що рік 2022 принесе лише позитив у наше життя.

Читайте також: Які зміни чекають на українців у 2022 році? (ВІДЕО)