Такий косметичний засіб, як лосьйон після гоління використовують для заспокоєння шкіри. Він тонізує та знезаражує її. Вибрати та використовувати цей продукт потрібно правильно, щоб він приніс тільки користь.

 Як вибрати лосьйон після гоління?

Щоб дізнатися абсолютно все про гоління, можна завітати на сторінки beauty&care блогу EVA. Експерти EVA Blog у своїх публікаціях розповідають, як правильно голитися, які засоби треба обирати чоловікам до та після гоління. Також на сайті ви знайдете безліч публікацій, які стосуються догляду за тілом та обличчям, правильного харчування, здоров’я, виховання дітлахів. Ви першими будете дізнаватися про цікаві ідеї, якщо підпишетеся на розсилку блогу.

Щоб правильно вибрати лосьйон після гоління, необхідно орієнтуватися на потреби та тип власної шкіри. Так, якщо шкіра суха, обирайте косметичні засоби на основі олій зі зволожувальними та живильними компонентами. Лосьйон потрібен і чутливій шкірі – він допоможе її заспокоїти та зняти подразнення. Проблемній та жирній шкірі потребні продукти з антисептичними компонентами. Можна використовувати й спиртовмісні засоби, які запобігають запаленню, нормалізують дію сальних залоз та прибирають жирний блиск.

Експерти радять купувати всі засоби для гоління, в тому числі гель та піну, з однієї косметичної серії, щоб вони доповнювали дію один одного та мали однаковий аромат.

Як використовувати лосьйон після гоління?

Після того, як волосся ретельно видалене бритвою, необхідно очистити обличчя. Залишки гелю або піни змиваємо водою. Якщо після грумінг-процедури з’явились порізи або садна, треба обробити їх спиртовмісним засобом. Цей пункт необов’язковий, якщо до складу вашого лосьйону входить спирт. Рекомендується промокнути обличчя рушником після вмивання.

Використовуйте косметичний засіб на вологій шкірі. Візьміть невелику кількість лосьйону на долоні та делікатно нанесіть на обличчя, розподіляючи засіб руками. Його також можна наносити ватним диском. Через деякий час нанесіть трохи крему для обличчя. Бажано, щоб всі ці продукти також були з однієї косметичної серії.