Юні дзюдоїсти ГО «Рівненської міської федерації дзюдо та боротьби самбо» та СК «Веремчука», учні ЗОШ №23 на чолі із керівником гуртка та тренером-викладачем Котом Ігором Володимировичем продовжують здобувати призові місця та збирати нагороди на Всеукраїнських та Відкритих турнірах.

Про це інформує Рівненська міська рада.

Так, 8-10 грудня на Всеукраїнському турнірі з дзюдо “NOVATOR CUO 2021” у місті Хмельницькому перше місце у ваговій категорії 34 кг. здобув Савчук Олексій.

12 грудня на Відкритому чемпіонаті КЗ «ДЮСШ №2 Луцької міської ради» та СК «Отаман» з дзюдо серед юнаків та дівчат, у якому приймали участь команди Волині та Рівненщини, здобули:

2013 року народження:

  • золоту медаль (Савчук Артем 1 місце у ваговій категорії 22 кг.).
  • 3 бронзових медалі (Трофимчук Наазар – 3 місце у ваговій категорії 28 кг.;Чорний Денис – 3 місце у ваговій категорії 28 кг.; Кузло Владислав – 3 місце у ваговій категорії 25 кг.).

2012 року народження:

  • 4 золотих медалі (Коваль Ілля – 1 місце у ваговій категорії 31 кг; Брожик Тимофій – 1 місце у ваговій категорії 42 кг; Леонтьєв Максим – 1 місце у ваговій категорії 28 кг; Гуц Анна – 1 місце у ваговій категорії 55 кг.).
  • 1 срібну медаль (Стецюк Ігор – 2 місце у ваговій категорії 31 кг.). 2 бронзових медалі (Гончук Кирил – 3 місце у ваговій категорії 28 кг; Байрамова Савіль – 3 місце у ваговій категорії 28 кг.)

Читайте також: Житель Дубенщини здобув срібло на Всеукраїнських змаганнях із гирьового спорту