Тротуар посеред поля. На Поліссі люди дивуються новому будівництву. Між селами Городець та Антонівка зробили дорогу і на узбіччі виклали бруківку. Протяжність її майже 5 кілометрів вздовж поля. Далі події почали розгортатись як у притчі - коли всім не вгодиш. Одні люди радіють покращенням, інші скептично ставляться, мовляв, навіщо серед поля бруківка, гроші витрачені даремно. Дмитро Тригубець побував на новій дорозі і зараз розповість більше.

Киянин Роман Маленков, який опублікував це відео на своїй фейсбук-сторінці, говорить про 5-ти кілометровий відрізок дороги між селами Городець-Антонівка. Разом з капітальним ремонтом дорожнього покриття по обидва боки автошляху облаштували бетонну бруківку. Місцеві кажуть - просили про це не один рік, адже дорогу тут не ремонтували близько 30-ти років.

Проєктна документація була зроблена ще за кошти районного бюджету. Відповідні видатки тоді перебачила Володимирецька райдержадміністрація. Наявність у проєкті бруківки екс-голова райдержадміністрації пояснив перспективами розвитку прилеглого населеного пункту.

Однак за словами чоловіків, які вважають що державні кошти витрачені на дерамно, тротуар по обидва боки облаштували без дренажних зливів та поклали на піщану висипку. Кажуть, талий сніг може зруйнувати тротуар, адже вода стікатиме крізь пісок, розмиваючи та руйнуючи бруківку.

Обласні чиновники це спростовують, кажуть ремонтні роботи дорожнього покриття та облаштування там тротуарів виконані з дотриманням усіх необхідних будівельних норм.

До слова, ремонтні роботи на 5-ти кілометровому відрізку дороги, які почали виконувати і ще в липні - вдалось закінчити до приходу зими. Загальна вартість цього проєкту обійшлась державному бюджету у понад 170 мільйонів гривень.

Читайте також: На Рівненщині неповнолітній повісився через сварку з дівчиною (ВІДЕО)