В одній з квартир 14-ти поверхового будинку на вулиці Євгена Коновальця сталося займання.

Про це повідомляє інстаграм спільнота rivne_1283. На відео видно, як з балкону 7-го поверху йде густий дим. На місці працюють надзвичайнки. Наразі не відомо чи проводилася евакуація мешканців та чи є серед них постраждалі. Більше інформації згодом.

ОНОВЛЕНО

Як виявилося, рятувальники проводили тактико-спеціальне навчання щодо порятунку людей з багатоповерхівок.

Відтак, 9 грудня співробітники Рівненського районного управління ГУ ДСНС області провели тактико-спеціальні навчання з демонстрацією дії систем протипожежного захисту на будинку підвищеної поверховості розташованому за адресою: м.Рівне вул. Коновальця та Соборна

З метою відпрацювання порядку дій на випадок виникнення пожеж у багатоповерховому житловому будинку рятувальники ДСНС провели відповідні навчання.

Під час проведення заходу рятувальники особливу увагу на справність внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання, систем протипожежного захисту.

Окремо рятувальники провели моніторинг під'їздів пожежно-рятувальної техніки до пожежних гідрантів, кругових проїздів навколо багатоповерхових житлових будинків та місць встановлення авто драбин.

В ході відпрацювань було надано практичну та теоретичну допомогу головам ОСББ щодо участі у муніципальній програмі сталого розвитку.

Подібні навчання є дуже корисними, адже дозволяють більш ефективно та якісно виконувати завдання за призначенням.

Читайте також: У Дубні рятувальники запобігли можливій аварії на залізничному переїзді