Ювелірний асортимент налічує безліч прикрас. Особливо це стосується сережок. Кожна модниця залишиться задоволеною. Вона зможе вигідно доповнити повсякденний чи вечірній образ.

Величезні колекції постійно поповнюються новими моделями. Вам лише потрібно уважно роздивитись асортимент і визначитись, які сережки з золота найкраще підходять. Для цього потрібно скласти певний список, а «Онікс» допоможе в цьому, щоб ви не заплутались.

Які правила вибору золотих сережок?

Ювеліри постійно дивують величезною кількістю різноманітних пропозицій. Це дозволяє вигідно поповнити шкатулку. Тільки виділіть час на продумання декількох важливих моментів.

  • З якого золота будуть виготовлені прикраси? Це буде біле, червоне чи жовте. А ще поцікавтесь пробою. 585 прекрасно підходить для щоденного носіння. Аксесуари з 750 пробою потрібно носити обережно і дуже рідко.
  • Тут будуть використані камінці чи ні? Якщо так, то яке їхнє походження. Дорогоцінні, напівдорогоцінні чи штучні – кожен з цих варіантів має свої особливості. Також варто визначитись з кількістю та розмірами.
  • Для кого підбираєте оригінальні прикраси? Маленьким принцесам, підліткам чи жінкам потрібні різні аксесуари. Для кожної знайдеться своя пара сережок.
  • Як часто збираєтесь носити вироби? На кожен день вибирайте досить універсальні прикраси, які можна комбінувати з різними образами. Такими можна вважати пусети, хоча невеликі кільця теж будуть актуальними. Для вечора асортимент значно розширюється.
  • Визначтесь із застібкою. Пусети, англійський, французький замки, кільце, протяжки, кафи – це далеко не весь асортимент. Вам має бути максимально зручно під час носіння. А ще не забувайте про надійність. Ви ж не хочете в якийсь момент загубити прикраси.
  • Вирішіть з дизайном прикрас. Класика, мінімалізм чи більш оригінальні – для кожної знайдеться своя пара.

Це тільки здається, що вибір аксесуарів такий складний. Вам потрібно лише заздалегідь скласти список з критеріями. Орієнтуючись на ці моменти, буде набагато легше розібратись у величезному асортименті. Так зможете підібрати не одну пару, а одразу декілька. Разом з «Онікс» зможете продемонструвати ідеальний смак. Будь-який образ буде красиво доповнений.