Течуть труби та аварійний дах. Мешканці будинку на вулиці Фабрична, 1 у Рівному - б'ють на сполох. Нарікають на управлінську компанію, яка, мовляв, нічого не робить. Останні заперечують. Кажуть, виконують усі роботи згідно з договором. Павло Невесенко продовжить.

Біля будинку за адресою Фабрична, 1 збираються люди. Обговорюють ситуацію, в якій опинилися. Любов Ювчик мешкає у будинку нещодавно. Орендує тут квартиру. Розповідає будинок у жахливому стані. Нарікає на управлінську компанію, яка опікується будинком.

Люди нарікають, що в управлінській компанії не виконують свої обов'язки. У підвалах будинку старі труби, які протікають. Внаслідок цього у будинку постійний сморід. У під'їздах на стінах тріщини та протікає дах. Люди не розуміють за що вони платять гроші управлінській компанії.

Будинок на Фабричній, 1 побудований досить давно. Люди переймаються, аби він взагалі не розійшовся по швах.

В управлінській компанії "Чистота і порядок" про проблеми будинку знають. Втім, виконують лише поточні ремонтні роботи. А заміна труб у підвалах та заміна даху наприклад - це капітальний ремонт, який потребує чималих коштів. Інна Шекель розповідає, збирали збори ще у травні і пропонували брати участь у програмі капітальних ремонтів, яка реалізується департаментом інфраструктури та благоустрою. Втім, пропозицій від мешканців не почули і досі.

Ця управлінська компанія опікується будинком з 2017 року. Інна Шекель зауважує, щомісяця від мешканців надходить більше 16 тисяч гривень. Є у будинку і борг перед компанією. Станом на 1 грудня там заборгували більше 80 тисячі гривень.

Наразі ж мешканці будинку на Фабричній, 1 шукають шляхи вирішення проблеми. Аби почати ремонтувати труби і у підвалах та замінити дах планують створити ОСББ у будинку.

Читайте також: Без офісу та інспекторів: коли рівняни побачать муніципальну варту на вулицях міста? (ВІДЕО)