Будівництво одного з найкращих басейнів області під загрозою. Усе через ігнорування депутатів 4-ох фракцій Костопільської громади. Вони не з'явилися на онлайн сесію, аби лише прийняти державні кошти на продовження ремонтних робіт. Більше дізнавався Ілля Томашевський.

Будівництво сучасного басейну у місті Костопіль вже майже завершилося. Воно тривало з 2019 року і, аби зробити останні кроки, держава виділила додаткові 13 мільйонів.

Втім, на онлайн сесію з'явилися лише 16 депутатів з 34. Представники 4 фракцій взагалі проігнорували.

Депутати Костопільської територіальної громади переконані, що представники фракцій, які проігнорували сесію, хочуть лише встановити свою політику і одне, важливе для людей, питання їх не цікавить.

30 листопада повинна відбутися позачергова бюджетна комісія, на якій мало б розглядатися питання про передачу 13 мільйонів на будівництво басейну. Втім, схоже через амбіції окремих представників Костопільської влади ці кошти розподілять в інші області.

Через загрозу появи ще одного довгобуду у Костополі та розуміння важливості питання сесію вирішили не припиняти до 17:00. На яку таки з'явилася потрібна кількість депутатів, аби прийняти кошти.

Відтак, якщо усе далі відбуватиметься за графіком то будівництво одного з найкращих басейнів області завершать до Нового року, або ж у першому кварталі 22 року.

Читайте також: У Рівному обговорили проєкт 50-метрового басейну