Для дітей з особливими потребами у Рівному відчинили басейн. Заняття безкоштовні. Їх будуть проводити щонеділі у Рівненській дитячо-юнацькій спортивній школі за номером 2. Як можна записатися на заняття, дивіться у сюжеті Ольги Данілюк.

Ініціаторкою відкриття басейну стала координаторка жіночого руху Політичної Партії "За Майбутнє" у Рівному Анна Хлістунова-Шарпар за підтримки лідера політсили Ігора Палиці та очільниці Жіночого руху «За Майбутнє» Ірини Суслової. І перше безкоштовне заняття відбулося цієї неділі, 21 листопада.

Адже для 60 дітей, які уже записалися на проєкт, це можливість зміцнити здоров'я та покращити емоційний стан.

Не лише через покращення стану власного здоров'я, а й задля збереження життя інших людей, упродовж чотирьох років займається плаванням Злата.

З цією ж метою убасейн Рівненської дитячо-юнацької спортивної школи №2 записав своїх племінників Іван Бондарець. Чоловік каже, плавання є життєво-необхідною річчю для кожної людини.

Тому батьків з особливими дітками в Рівненській дитячо-юнацькій спортивній школі №2 чекають на 15.00 щонеділі. Знаходиться вона поблизу 25 школи на вулиці Євгена Коновальця, 17.

Записатися на заняття можна безпосередньо у закладі або зв'язавшись із директоркою цього закладу Анною Хлістуновою-Шарпар у соціальній мережі Фейсбук або ж за номером телефону: 097 866 70 66. 

Читайте також: Як у Рівному відзначали День Гідності та Свободи? (ВІДЕО)