До смерті забили арматурою. Рувим Дубінець та Костянтин Островський ще в березні 18-го вбили 45-річного жителя Ковеля, якого до свого міста заманили під приводом продажу сонячного каміння. Останнього жорстоко вбили та поїхали розважатись на його ж автівці. Їм присудили 10 років за ґратами, та вже Феміда змінила вирок. Подробиці у Дмитра Тригубця.

Зв'язали, забили до смерті арматурою та кинули тіло обабіч дороги. Ще у 17-річному віці, Рувим Дубінець та Костянтин Островський під приводом продажу бурштину заманили у Дубровицю 45-річного жителя Ковеля та жорстоко вбили.

На ньому ж вбивці поїхали розважатись та вживати спиртне. На ранок неповнолітнім не спало на думку нічого кращого, як спалити автівку убитого аби приховати докази. Опісля цього - повернулись додому. Сусіди їх бачили чи не щодня, проте навіть не підозрювали, що у здавалося б, зразковій сім'ї, могли вирости криваві вбивці.

Вже за кілька днів до хлопців навідалась поліція: ті їм усе розповіли та показали, де лишили тіло. Вже за три роки після скоєного, 11 червня цього року Сарненський райсуд визнав молодиків винними та присудив по 10 років позбавлення волі та зобов'язав виплатити понад 2 з половиною мільйони компенсації моральної та матеріальної шкоди родичам загиблого. Прокурори та потерпілі з вироком не погодились, то ж подали апеляцію.

Сьогодні вбивці мали б почути остаточне рішення феміди. Оскільки злочин вчинили ще неповнолітніми: засідання закрите. Журналістів пустили тільки на проголошення вироку.

Такий же вирок дали і його спільнику. На запитання про те, чи вважають за справедливе переглянуте рішення феміди - у відповідь ми почули тільки нецензурну лайку.

Молодикам в частині матеріального та морального відшкодування потерпілим - вирок не змінювали. Але от замість 10 років за гратами, їм доведеться відсидіти вже 15.

Читайте також: 15 років за ґратами: двом жителям Дубровиці суд виніс вирок за вбивство чоловіка