Джерело: Рівненська облдержадміністрація
Спортсмени та тренери області отримають грошові винагороди за свої перемоги на світових змаганнях. Серед нагороджених – переможці чемпіонату Європи з армспорту серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору, чемпіонату світу з дзюдо серед осіб з порушеннями слуху, чемпіонату світу та Європи з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з порушеннями зору.

Зокрема, сертифікати про призначення одноразової грошової допомоги отримають пауерліфтери, дзюдоїсти, представники армспорту та параканое. Цінні подарунки вручили голова Рівненської ОДА Віталій Коваль та голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук.

«Я сам виріс в спортивній сім’ї, тому для мене вітати спортсменів – це особливо цінно. Для нас ви, шановні спортсмени, приклад того, як людина всупереч всьому може досягати перемоги і долати перешкоди. Щира подяка спортсменам та тренерському складу!», - звернувся до спортсменів та тренерів Віталій Коваль.

Голова Рівненської ОДА зауважує, що спортсмени та тренери отримають достойні виплати. Зокрема, за перше місце спортсменам виплатять орієнтовно 57 тисяч гривень, за друге та третє – 47 та 42 тисяч гривень відповідно.

Також, звання «Заслужений тренер України» отримав тренер з параканое Леонід Камлочук, а звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» - заслужений тренер України з пауерліфтингу Олександр Фесовець.

Загалом, грошові винагороди отримають 26 спортсменів та їхні тренери.

 

Читайте також: Національному природному парку на Рівненщині завдали шкоди майже на 300 тисяч гривень