Екстремальне селфі. У Дубні двоє малолітніх однокласників вилізли на залізничний вагон, щоб зробити фото. Одного з них вдарило струмом у понад 26 тисяч вольт. Палаючий юнак впав з вагону. Його товариш почав гасити полум'я руками. Після чого викликав швидку. Травмованого підлітка доставили у лікарню. Наразі він перебуває у реанімації. У нього 90 відсотків опіків тіла. Продовжить Юрій Чорнобривець.

Цей жахливий випадок трапився у місті Дубно поблизу залізничного вокзалу. Два 12-ти річні однокласники Тарас та Давид постраждали через власну необачність. Останній, якого оминув удар електричної дуги, почав рятувати палаючого Тараса та викликав швидку допомогу.

На місце прибули і рятувальники, які допомогли медикам з обпеченим підлітком.

12-ти річного Тараса у свідомості, але у важкому стані, госпіталізували у реанімаційне відділення Дубенської лікарні. Лікарі розповіли, як сильно постраждав юнак внаслідок потужного електричного удару та які травми має інший підліток, який гасив полум'я на своєму товаришу.

Батьки обпеченого Тараса не захотіли спілкуватися з журналістами, не виявили такого бажання й батьки іншого хлопця. У поліції обидві родини характерезують з хорошої сторони.

Наразі лікарі не дають жодних прогнозів щодо подальшого стану юнака. І вкотре нагадають про велику небезпеку, яку несе в собі залізниця.

Читайте також: 9-сантиметровий глист під шкірою: не екзотичну хворобу фіксують і на Рівненщині (ВІДЕО)