Фото ілюстративне
Жителі Каноницької територіальної громади звернулись до Вараської РДА зі скаргою на неякісне харчування дітей у школах. Цю послугу тут надає КП «Володимирецький КГХ».

Відтак 8 листопада відбулось засідання робочої групи зі здійснення контролю за організацією безоплатного харчування учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів розташованих на територіях радіоактивного забруднення району, – повідомляють у відомстві.

Про ситуацію, що виникла у громаді доповів в.о. начальника управління соціального захисту населення Юрій Трохимчук.

Представниця комбінату громадського харчування Віра Ловин своє чергою доповіла, що роботу щодо покращення надання послуг харчування дітей в школах Каноницької ТГ, її підлеглі уже провели.

Відтак представниця Держпродспоживслужби Валентина Білоборода запропонувала провести виїзну нараду, аби обстежити умови харчування в школах та обговорити з працівниками харчоблоків ведення документації та дотримання встановлених норм.

Перший заступника голови райдержадміністрації Юрій Козярець доручив робочій групі перевірити всі шкільні їдальні Каноницької сільської ради на дотримання вимог чинного законодавства.

Джерело: Район.Вараш.

Читайте також: Жителі Квасилова за тепло платитимуть цьогоріч менше, ніж минулого року