Якщо ж говорити про повний курс щеплень, то ситуація ще гірша. Адже цей відсоток становить – 17,5. Відзавтра Рівне входить до «червоної зони» і обмеження для не вакцинованих рівнян будуть посилені. Це рішення приймається не за рішення керівництва міста, а згідно з рішенням Державної комісії ТЕБ та НС.

За останні два дні динаміка проведення вакцинації значно зросла. Статистика каже, що за останню добу вакциновано майже тисячу мешканців. У місті є достатня кількість пунктів вакцинації, щоб усі охочі змогли щепитися. Адже нині вакцинація – єдиний доведений спосіб, щоб зупинити пандемію. Про це інформує Рівненська міська рада.

"Рівняни мають зрозуміти, що ресурси наших опорних лікарень не безмежні. Медичні працівники працюють на межі людських можливостей. Буквально вранці хворий з діагнозом COVID-19 помер прямо в кареті швидкої допомоги, - говорить заступник міського голови Рівного Юрій Поліщук. – Новий штам вірусу є агресивним. Ним хворіють і помирають навіть молоді люди. То ж зараз найголовніше – спростовувати усі міфи, які поширюють щодо вакцинації. Адже від нас залежить, скільки наша область та місто будуть перебувати в «червоній зоні» карантинних обмежень".

Нагадаємо, що станом на ранок 25 жовтня у Рівному від ускладнень коронавірусу померли 467 рівнянин. З них жоден не був вакцинований.

Читайте також: "Вільних ліжок практично не залишилося": щодня на Рівненщині госпіталізують близько 150 пацієнтів