Заморозила живе немовля, але не сіла до в'язниці. Суд ухвалив вирок жінці з колишнього Дубровицького району, яка жорстоко вбила дочку. Народила потайки і сховала живе дитя у морозильну камеру. Про злочин, можливо, ніхто б і не дізнався, якби у горе-матері не почалась кровотеча. Жінку вже засудили. Вона отримала два роки умовно. Але чи розкаялася - дивіться далі.

Олена працювала в сільському магазині. Перейми відчула на роботі, але потайки народила вдома. Дівчинку вирішила заморозити, ще живою.

Олена мала схильність до повноти, тому вагітність ніхто не помічав. Не ставала вона і на облік у гінеколога, кажуть у місцевому медпункті.

Що носить дитину під серцем не зізнавалася і рідним - 10-річному сину та співмешканцю. Коли заморозила немовля, чоловіку поскаржилася на біль у животі та попросила відвезти до лікарні. У жінки відкрилася кровотеча, лікарі викликали слідчих, тоді і зізналася, як позбулася дівчинки. Розтин встановив - дитя померло від переохолодження. У таку жорстокість і досі не вірять сусіди, які до цього вважали Олену доброю та порядною.

Судово-психіатрична експертиза визнала Олену осудною. Чому заморозила дитинку - так вона і не пояснила.

Олена отримала два роки умовно. Такий м'який вирок через пом'якшувальні обставини - виховує 11-річного сина, не мала нарікань від соціальних служб. Жінка досі мешкає у будинку, де після пологів сховала живе немовля у морозильну камеру. Після вбивства спільної дитини її не покинув співмешканець. Тепер Олена працює на сезонних роботах у місцевого фермера. Обличчя приховує і не йде на контакт. Тож і досі - ні слідчі, ні рідні так і не дізналися мотиву, чому Олена заморозила свою новонароджену донечку.

Читайте також: Нові транспортні обмеження під час карантину: як у Рівному до них ставляться водії та пасажири? (ВІДЕО)